Hej dagboken!Oj vilken ful-dag jag har idag. Tack gode Gun för munskyddet. På min att göra-lista stod ”något unnigt som du njuter av”, vilket gjorde mig glad, så efter att ha vilat idag åkte jag med bussen till stan för att gå på Returpunkten. 
Jag som låtsasshoppat för flera låtsasmiljoner fick mitt i allt utlopp för min flärdlängtan genom att köpa, jamen typ fem utvalda, snygga plagg för totalt 270 kronor! Vilken Coupon Queen.
I provhytten såg jag att jag är 41 år.

Jag gick också och handlade mat, snacks, vin och fina ölar som jag bar i en ryggsäck och herregud vad ÄR det med min kropp nu? Under min tur på stan fick jag stanna på grund av kramp i låret och efter besöket på Systembolaget drog musklerna i rygg och armar ihop sig så jag vet inte vad. Jag misstänker att det här beror på att jag ligger ner i vår säng så ofta. Man kanske kan ligga ner på ett bättre sätt?