Morgonens mycket spridda tankar.

Jag åkte förbi en busshållplats där en för mig ny klottrare skrivit sin tagg. Den var MRSA. Tyckte att det var fucking inspirerat. En motståndskraftig bacill. Så rätt i tiden.

På min dator får jag ett meddelande från Adobe Creative Cloud om att programmet har uppdaterats och kommer att uppdateras fortlöpande. Jag stänger av notiser för programmet. Creative Cloud. Du är ett datorprogram. Varför behöver du bekräftelse? 

Det finns ett märkbart behov av feedback från mer eller mindre levande avsändare nu för tiden. Kort efter att jag hämtat ut ett paket på Ica får jag en notis från Postnord. "Vi har just levererat ett paket till dig. Hur kändes det?" Jag muttrar. Herregud. Ska de ha beröm nu, för att jag kunde hämta ut mitt paket själv? 

Idag är jag inne på kontoret. Vilken oerhörd lyx att ha en webbkamera som inte ser mig ur grodperspektiv. The only way to fly