Sedan sist.

I måndags började jag jobba som vanligt igen, fast med en plan för att komma tillbaka hållbart. Känns skönt. Nu är första veckan slut och det är också skönt.

Min energi kommer tillbaka och jag är jätteglad för det. Det är också skönt att inte vara sjukskriven längre av andra anledningar, till exempel behöver jag inte fundera på om omgivningen tycker jag har för roligt, till exempel som när jag åkte till Returpunkten för någon vecka sen. Det har också varit lite struligt när jag har vabbat eller när jag behövt gå på politikmöten som inte klaffar med min schemalagda arbetstid 8-12 och så vidare. Jag oroade ju mig också för att få avslag på sjukpenningen, men den blev beviljad, det var en lättnad.

Förra veckan hann vi med en ny vända med förkylningar. Nicklas och Love blev sjuka, Nicklas testade sig och det var inte covid, Love fick gå tillbaka till förskolan i tisdags. Oj. Jag tror både jag och N tänkte att vi inte stod ut, när den förkylningen kom. Det behövdes verkligen någon ljusglimt och det fick jag, mina föräldrar har nämligen fått sin första dos vaccin. Värt att fira.Klackarna i taket!