Mitt på dagen-duschen i mitt hjärta.

En överraskning med pandemin för mig är att följande händelse totalt har försvunnit ur mitt liv och gärna aldrig mer behöver komma tillbaka: duscha på morgonen. Varför ska jag nånsin göra det igen? Det var något jag avskydde så djupt! Nej senaste året har duschen flyttat in mitt på dan istället. Och det funkar ju skitbra! 

Att duscha på morgonen, varför var det så oangenämt? Det kändes onaturligt. Det tog tid som jag absolut inte hade på morgnarna. Det skapade stress. Direkt efter dusch fick jag lämna huset med blött hår under en mössa eller motsvarande, så håret torkade i en konstig frisyr. Jag är väldigt trött på morgnarna och har aldrig gillat duschar över huvud taget. 

Att jobba hemma och kunna ta mitt på dagen-duschen däremot - det är guld! 

Med en sån här look märker inte förskolepersonalen någonting heller!