Nedslag.

 Jag vaknade innan klockan började sjunga. Jag var utsövd eftersom jag somnat med Love i hans säng igår, vid 20.30. Färdigklädd steg jag upp och mötte Nicklas. Vi kom överens om att jag som skulle lämna barnen tar cykeln idag, för "det är så bra för huvudet att börja dagen med att röra på sig". Nicklas åkte iväg med buss och jag funderade över mitt val då ett kraftigt snöfall drog igång utanför fönstren. 

Ärligt talat, det var underbart, enorma flingor och fågelsång i bakgrunden. Det är maj månad i Luleå. Och när jag och barnen skulle åka hade snöbyn redan dragit förbi. 

Jag tog på mig min nya klänning, som ska tvättas i trettio grader och som när vi anlände till skolan, hade tvättats i trettio grader i min svett. Förlåt.

Efter att ha lämnat mina små kämpar cyklade jag mot jobbet. Satt på lastcykeln vid järnvägsövergångens nedfällda bommar och gungade på sadeln i takt till musik i hörlurarna. Tänkte på detta med att rumpan sitter "på" sadeln, när det kommer till min rumpa handlar det nog om en mer omslutande situation. Förlåt.

Ny klänning.