Charlies viktiga händelser.En av Charlies kompisar har flyttat och de brukar skicka brev till varann. Härom kvällen ville Charlie själv cykla och posta sitt brev i postlådan vid Ica. Det var så himla stort att hon cyklade iväg själv med sin cykelhjälm och ryggsäck med brevet i och en tjuga som hon ville använda i en leksaksautomat. Vår stora unge! Efter att ha ringt hem till Nicklas för lite moraliskt stöd när hon måste be att få växla pengar i kassan så gjorde hon det. Sen köpte hon två grejer i automaten, slimeleksaker, en till sig själv och en till Love. Sen kom hon hem igen. Alltså! 

En annan sak som jag nu måste berätta om, för att jag är stolt, är att barnen i Charlies klass har fått rita förslag på egna majblommor. Charlie gjorde först en som hon tog hem och visade och jag såg att den var jättecool. Efter någon dag berättade hon att hennes klass hade börjat applådera när de fick se blomman. Jag blev jätteglad för hennes skull!
Men det slutar inte där. Senare gjorde hon en ytterligare blomma och den blev framröstad av klassen till att bli deras bidrag till majblomman 2022. Så himla kul! Är så glad att Charlie fick glänsa i det.

Haha slut från den här löjliga mamman.