Kvällsbus och vaccin.

Nicklas hade rollspelskväll och nedräkningen till semester står på nästan noll. Så igår när jag själv rådde över barnen var vi uppe extra länge, vi fikade i trädgården, barnen lekte och jag tog fram mina nya pennor.

Alltså pirret över att få öppna en sån här! 
Detta är permanenta pennor i färgskalan Electro pop, kunde knappt tro min lycka.

Nu har jag nyss fått första dosen vaccin mot covid-19. Jag blev så rörd och började lipa lite här efteråt. Självklart är det otroligt skönt att få vaccinet och jag blir tagen av själva samordningen kring det och hur alla sluter upp och hjälps åt att genomföra det här. Jag får vaccinet via mitt jobb på kommunen och det är massor av folk från alla möjliga verksamheter som ställer upp frivilligt och hjälps åt som guider och värdar och allting, plus såklart den otroliga vårdpersonalen. Ja hela världen har gjort det här tillsammans såklart och det visar ju att vi verkligen kan.

Puss, vi hörs.