Dagen.

Tänkte jag skulle berätta vad vi har gjort idag! Nicklas hade varit uppe i svinottan och åkt till bilverkstan, sen kom han hem och la sig igen. Vi steg allihop upp och åt frukost vid halv tio. Vilken lyxig morgon när Love sov så länge. Vi lyssnade på statsministerns presskonferens. Sen hade jag ett möte om nåt jag prioriterar och kände mig nöjd efteråt. 

Det var superfint väder. Nicklas klippte gräset och sen satte han på vattenspridaren så jag och barnen kunde springa igenom den. 


Charlie sprang mest, sen jag. Love höll sig på ganska bra avstånd från vattnet.


Vi åt rester ute på altanen, grillade grönsaker, kött, lax, räkor och ris. Melon och mango till efterrätt. Alla blev mätta på sitt sätt.


Jag har i flera veckor försökt få tillfälle att bygga en låda att sätta mina solrosor i, alltså en ram som ska ligga på marken och bli en lite upphöjd rabatt. Men det har bara aldrig blivit tid, jag behöver ju hjälp att lära mig skruvar och sågar och blabla så idag släppte jag det och grävde bara en enkel rabatt istället. På kortänden av garaget, där vi hade kvar ett soligt ställe. Äntligen är de i jorden!


Nicklas och Charlie åkte och köpte sushi till middag och C åt SJUTTON bitar. Efter maten blev jag trött, ja alla blev det och vi chillade framför olika skärmar ett tag. 

När jag fått lite mer energi gick jag och blandade en trolldeg i den fantastiska färgen lavendellila. Jag och barnen skapade diverse konstverk som jag satte in i ugnen, att bränna tar fyra timmar så barnen får se resultatet imorgon. Det blir nog kul. Charlie gjorde bland annat en mugg.


En potta i kvällsljus. 
Vi är inne i att potträna det yngre barnet. Jag har inte skaffat mig några förväntningar om hur det ska gå, men idag gick det bra, det känns riktigt härligt. Blev så stolt över barnet och glad över allt som funkar som det ska med hans inre rörmokeri. När sånt inte är en självklarhet blir man så tacksam över de funktioner som finns i kroppen.