Stranden.

Folk tycker att det är dumt, men nånstans måste ju hav och land mötas och då blir det en strand.


Den här veckan går Charlie på sommargympaskola och vi jobbar med att byta fasad på garaget. Min mamma har hjälpt till med Love och jag har varit rätt mycket med honom. 

Det kan vara mycket semestrigt. Idag skjutsade jag Charlie till sporthallen och när jag kom hem sov Love fortfarande. Det var riktigt varmt idag. Vi åt nyplockade jordgubbar till frukost på en filt ute på altanen. Sen ville han sitta och mysa i min famn en lång stund. 

Efter lavemang (haha vilket brott i idyllbeskrivningen, men hemma hos oss är lavemang en daglig rutin) och lunch åkte jag och Love till stranden. Under 2021 har jag upptäckt att det är ganska mycket sand på stranden.  Och även att jag inte har så mycket till övers för sand. 

Det var supervarmt och vi badade. Sen lekte Love i sanden och jag satt. Satt i värmen och solen tills det var dags att åka hem till resten av gänget med en coopsallad.