2 missade deadlines. Idag kom jag på att jag ville skriva en motion till miljöpartiets kongress i höst, om att verka för nattåg mellan övre Norrland (Luleå) och Göteborg. Detta på grund av att den linjen har lagts ner för något år sen, vilket är jättedumt eftersom Luleå och andra orter här uppe helt saknar ett rimligt, fossilfritt färdsätt till en av landets största städer. Men när jag kollade så hade jag ju HELT missat sista dagen att lämna in motioner!!! Så dumt. Nu får vi jobba på andra sätt istället, försöka påverka de förslag om tågen som redan ligger, skriva en motion till nästa år, göra debattartiklar osv.

(Miljöpartiet vill såklart att nattågen ska funka, men vi från Norrbotten behöver ju ligga på lite extra för att det här verkligen ska prioriteras.)

Senare råkade jag se att idag är sista dagen att anmäla sig för att vara med på en digital seriemässa i höst, i samband med bokmässan. Ja vad kul, tänkte jag, och fick för mig att jag skulle göra ett fansin med utdrag ur min bok Hårda sanningar och sälja på mässan. Jag klickade upp sidan och såg: sista anmälningsdag var IGÅR.

Hälsar

Sist på bollen