4 klanterier.

 Idag åkte Nicklas tidigt iväg till Gällivare innan jag och barnen vaknat. Jag skulle föra båda barnen till deras rätta platser i samhället. Love skulle till förskolan såklart och Charlie skulle på ett läkarbesök och till skolan efter det. Dock sprang tiden iväg för mig där hemma, så okaraktäristiskt, det har ju verkligen aldrig hänt förut, så vi blev hemskt sena. Då beslöt jag att ta med Love till Charlies läkarbesök och sen skjutsa båda barnen till skolan efteråt.

När vi kom fram till vårdcentralen tog vi direkt hissen till våning 4, där barnläkaren bor. Men när vi kom upp fanns det liksom ingen reception att anmäla sig i och det visste jag ju egentligen, jag hade bara glömt det. Då var klockan redan exakt den tid som läkarbesöket skulle börja och jag frågade en personal om vi måste åka ner till bottenvåningen för att anmäla oss. Jo, sa hon, för annars ser inte doktorn att vi är här. 

Barnen fick stanna i väntrummet medan jag åkte ner i hissen och eventuellt svor av stress. Jag tyckte att jag väntade onödigt länge innan de skrattande receptionisterna släppte fram mig. När jag försökte anmäla Charlie visade det sig att Charlie inte har tid idag, vilket jag inte ville tro på. Men det var sant, tiden var inte idag, utan om en månad. 

"Nä, skojar du?" bräkte jag. Jaha! Charlies tid var inte den tionde i nionde, utan nionde i tionde. Jag frustfnissade till receptionisten om hur mycket jag tokat mig innevarande morgon. Sen åkte jag upp och hämtade ner barnen. När vi kom ut upptäckte jag att jag inte hade låst lastcykeln.

  1. Bli sen och ta med båda barnen till doktorn
  2. Glömma anmäla sig
  3. Helt ha tagit fel på dag för besöket
  4. Inte låst cykeln
Okej, nu ska jag ta en kaffe och skriva några extremt stringenta yttranden om kommunens nya översiktsplan (?). Eller kommer det bara stå bladi bladi blö blö, det får vi se. Hej och hopp