5 dåliga foton.


Pucko odlar i november. Fina plantan från ett frö som börjat gro inne i ett äpple på Ica.


På väg hem från en after work med miljöpartiet i Luleå. Jag kom på något klokt på vägen hem, men sen glömde jag bort det. Minns bara att jag tänkte att man kan jobba för klimatet på en demonstration, i ett sammanträdesrum eller över en öl på bishops arms. Jag märker en trend från alla håll i klimatrörelsen att vi som gör den här kampen behöver ha roligt samtidigt. 


Här står vår bil och värmer upp sig själv! Vi skaffade ju elbil i början av sommaren och jag är så nöjd. Det var en underlig insikt att besöken på bensinmackar är passé för vår del. Vi leasar bilen under tre år. Det blir en högre kostnad än vår gamla bil, men ändå skönt att ha alla kostnader packade i ett månadsbelopp. Bilen är så mycket roligare och enklare att köra och vi orsakar inga utsläpp. Otroligt skönt. Det är en Kia e-niro med 45 mils räckvidd.


Love älskar verkligen sin tågbana just nu och leker med den varje dag. I fredags hade han byggt så fint. Vi städar ihop varje kväll, eftersom gossen varje natt gör en rusning genom huset in i min och Nicklas säng. Tog ett kort för att bevara det här utmärkta bygget.


 När vi planerade helgen tänkte vi att lördagen skulle bli något roligt och mysigt vi gör tillsammans, där jag kan vara ordentligt med barnen. På söndag skulle jag nämligen vara borta på valstämma hela dan. Vi hade otroligt roligt på muséet, där vi lekte i gammeldags rummet. Hela familjen klädde ut sig till 1800-talsbönder och gick in i rollen. En superfin dag som jag tar med mig.

Det var ju också utställningar på gång, här är en fantastiskt fin ryamatta från utställningen Formstark Norrbotten där det fanns en rikedom av vackra föremål av konstnärer jag gillar. Tyvärr har jag inte namnet på den som gjort mattan på bilden, skylten blev ju helt utraderad på fotot, men den hette "gran". Mitt foto är som sagt dåligt.