3 saker jag vill lära mig.

  • Spela piano
  • Dansa Gangnam style 
  • Svarva

Jag är lite ur balans för närvarande och humöret blir ostadigt. Idag skulle Nicklas på julfest med sitt jobb. Jag var också inbjuden, tacksam för det, och mina föräldrar hade möjlighet att vara barnvakt. Men tanken på festen gjorde mig bara orolig. Jag orkar inte bli så trött som en sån fest skulle göra mig. Så jag ville hellre vara hemma.
På förmiddagen pysslade jag och C och sen åkte jag till stan för att göra lite ärenden. Jag åt också en otrolig lunch på café noveau. 

Jag funderade på nyårslöften och namn på det nya året som kommer. Innevarande år heter tvåtusen kämpa tjugoett. 

Jag funderade kring ”snäll”. Det jag skulle vilja börja med är att vara oerhört snäll mot barn. Överdrivet snäll. Onödigt snäll. Ingen har ju ändå blivit klok av att bli tillrättavisad. Jag vet att för att komma dit där jag är så snäll som en fin gammal mormor så måste jag också vara snäll mot mig själv. Kanske snäll är ett bra ord för framtiden.