2022.

Vi har jullov. Fastän det var ett såkallat dåligt år så tog vi ledigt två veckor. Dåligt är alltså att de röda dagarna ligger på vanliga helger osv, så vi har tagit en del obetald ledighet.

Charlie tittar på tiktok, Love genomgår sin dagliga behandling på toa i sällskap av paddan och Nicklas skottar snö. Jag då? Jag ska skriva ett ogenomtänkt blogginlägg.

Tvåtusen kämpa tjugoett har tagit slut och ett nytt år har börjat. Jag tycker ärligt talat det känns bra. Jag är mycket pragmatiskt inställd till årsskiften. Jag ställer inte några krav på mig själv om nystart eller förändring eller att det ska ”kännas” på något sätt. Men förstår att många, speciellt unga, behöver känna hopp och tänka sig att saker blir bättre det nya året. Nyåret är en anledning att få fira och känna ett skifte. 

Var det förminskande? Förlåt.

Gud vad vi hade döpt 2021 bra förresten.
Angående året vi går in i nu har vi funderat kring saker som snäll, fast snäll mot de snälla, inte alls att vara en dörrmatta, snarare when a nigga show a attitude, pop it like it’s hot, men snäll mot barn och mot oss själva, välja snäll attityd när det behövs och vett att avgöra när det är så. Snäll.